Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker ett cafébiträde till vår caféverksamhet på Jämtlands Gymnasium Wargentin. Tjänsten är ett vikariat, 60% med start 19 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Cafébiträde kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av kassatjänst och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom Café och servering, exempelvis beredning av smörgåsar och andra livsmedel. Du kommer att servera ungdomar och personal.

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig med stort intresse för kaffe, bakverk och mat som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra elever och personal. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är snabb och stresstålig. Du är flexibel, ansvarstagande, och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta och har ett ekonomiskt tänk. Du har erfarenhet av tjänst som arbetsgivaren bedömer likvärdig sedan tidigare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en arbetsplats på ett väl inarbetat café beläget i centrala Östersund, med bra kommunikation. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag, semesterväxling och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-19 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/48
Kontakt
  • Johan Jonsson, 010-4902435
Facklig företrädare
  • Anna Eriksson, Kommunal, 070-2940645
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb