Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en lärare i kemi inför läsåret 23/24. Tjänsten kan med fördel kombineras med annan ämnesbehörighet, till exempel fysik, teknik eller naturkunskap. Du kommer att tillhöra det Naturvetenskapliga programmet, men undervisning på andra program kan förekomma.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i kemi, ev i kombination med annat ämne, och tillhöra arbetslaget på det Naturvetenskapliga programmet.

Utöver undervisning ingår mentorskap i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid mentorskapet och din förmåga att stötta elever i deras utbildning. Det ställer också krav på att du samverkar med övriga undervisande lärare, kollegor i arbetslaget samt med det Naturvetenskapliga programmets elevhälsoteam.

Du ska vara insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Vana från undervisning på engelska är meriterande.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som är legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i kemi och ev annat ämne. Bifoga kopia på din lärarlegitimation i din ansökan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Våra förväntningar på dig är att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i klassrummet, att du ger alla elever förutsättningar utifrån deras behov, skapar tillit och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare och med kollegor. Vi förväntar oss att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning. Intervjuer kommer att hållas löpande. 

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/9
Kontakt
  • Elisabeth Knudsen, 010-4902405
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
  • Christine Eriksson Grafström, Sveriges Lärare, christine.grafstrom@jgy.se
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Tillbaka till lediga jobb