Jämtlands Gymnasium och Vux Bispgården

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium och Vux Bispgården ligger i ett spännande nav för länets industrier. Här har vi en attraktiv transportutbildning, introduktionsprogram för gymnasiet samt vuxenutbildning på skolan. I utbildningen använder vi både traditionell och högteknologisk utrustning och vi har ett professionellt och väl utvecklat samarbete med näringslivet. Skolans läge mellan Östersund, Sundsvall och Sollefteå ger närhet till såväl natur och friluftsliv som havskust och stadsliv.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Utökande av personalstyrkan till fordon och transportprogrammet. Tjänsten är en särskild visstidsanställning, 80% med start enligt överenskommelse. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i de kurser som ingår i Fordon och transportutbildningen med stort fokus på den teoretiska biten i klassrummet. Du kommer vara med och komplettera vår utbildning som startades hösten 2020. Du ansvarar för god lärmiljö, bidrar aktivt till utveckling samt skapar de bästa förutsättningar för ett gott samarbete med och mellan elever och kollegor.

Vem är du?

Du som söker har erfarenhet från transportbranschen. Vi ser gärna att du är yrkeslärare eller har annan erfarenhet inom utbildning. Du innehar körkort B, C, CE. Du har arbetat inom skola eller utbildning och har omfattande erfarenhet av att undervisa. Vi söker dig som har ett stort engagemang, som gillar att arbeta med människor och är en relationsbyggare som lätt skapar god laganda. Du är flexibel samt gillar att ta initiativ och ser möjligheter och lösningar där andra ser problem.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och sociala förmågor. Det är viktigt att du sätter eleven i första hand och gör ditt yttersta för att möta, stötta och hjälpa dem framåt i sina studier utifrån deras kunskap, förmåga och behov. Du är nyfiken och vågar prova olika vägar för att eleverna ska lyckas i sina studier. Längre erfarenhet av undervisning på gymnasienivå är högst meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?

Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en gemytlig och framåtsträvande arbetsplats med fokus på kvalitet, utvecklingsarbete och samverkan, både i skolan och mot våra samarbetsföretag. Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux Bispgården ligger centralt på Forsvägen i Bispgården. Precis som alla våra anställda har du tillgång till olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Ragunda
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/47
Kontakt
  • Erika Östling, 0104902410
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb