Jämtlands Gymnasium Fyrvalla

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Fyrvalla är hjärtat för yrkestekniska utbildningar i Jämtland. Här ryms samtliga yrkestekniska gymnasieprogram och flera vuxenutbildningar i anpassade utbildningsmiljöer med modern utrustning. Skolan har ett tätt samarbete med regionens näringsliv inom de olika branscherna.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en yrkeslärare till Fordons- och transportprogrammet, inom inriktningen transport. Anställningen är en särskildvisstidsanställning,100% med start 2024-08-13.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning med de kurser som ingår i inriktningen transport. Mentorskap kommer att ingå i tjänsten. 

Vem är du?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Du har en gedigen erfarenhet från transportbranschen. Vi ser gärna att du även är Förarprövare/Trafiklärare/Yrkeslärare eller har annan erfarenhet inom utbildning. Innehar körkort B,C,CE.

Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Kvalitet och fokus på eleven bör vara dina ledord.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Skolan är belägen i centrala Östersund, Fyrvallaområdet samt Furulund, där våran körgård är placerad, några km utanför Östersund. Du får tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-13
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/46
Kontakt
  • Kristina Hellström, 010-4902417
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb