Jämtlands Gymnasium Åre

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Åre ligger i Järpen, huvudort i Åre kommun. I vår skola finns elever från hela Sverige och övriga världen, vilket ger en härlig mix av människor och kulturer. I Åre kommun finns dessutom fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv för den som uppskattar exempelvis skidåkning, skoteråkning, fiske, vandring eller cykling.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Jämtlands Gymnasium Åre söker en legitimerad lärare med behörighet i specialidrott, inriktning puckel till vårt riksidrottsgymnasium (RIG) inför läsåret 24/25. Vid Jämtlands Gymnasium Åre läggs grunden till framtidens internationella elit inom skidåkning. Tjänsten är tillsvidare med omfattning 100%. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Arbetet består av att undervisa i ämnet specialidrott. Du planerar, genomför och utvärderar elevernas träning i alpin skidåkning i samarbete med övriga specialidrottslärare. Det förekommer både helg- och kvällsarbete. Du samarbetar tätt med kollegor i en miljö där elever utvecklas som skidåkare parallellt med sina studier inom valt nationellt program. 

Vem är du?

Arbetet består av att undervisa i ämnet specialidrott. Du planerar, genomför och utvärderar elevernas träning i puckelskidåkning i samarbete med övriga specialidrottslärare. Det förekommer både helg- och kvällsarbete. Du samarbetar tätt med kollegor i en miljö där elever utvecklas som skidåkare parallellt med sina studier inom valt nationellt program. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åre
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/21
Kontakt
  • Tova Hultqvist, 010-4902901
Facklig företrädare
  • Lotta Aspholm, Sveriges Lärare (Åre), 070-3047321
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-05-01

Tillbaka till lediga jobb