Jämtlands Gymnasium Torsta

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Torsta ligger i Ås, ungefär en mil väster om Östersund. Torsta är ett av våra naturbruksgymnasium och här varvas praktik och teori med naturen och gården som klassrum. För att utbilda framtidens jord- och skogsbrukare använder vi både traditionell och högteknologisk utrustning. En del av det som produceras på gården använder vi i vår populära gårdsrestaurang.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Jämtlands Gymnasium Torsta söker legitimerad matematik och idrottslärare till naturbruksprogrammet. Tjänsten är en tillsvidareanställning, under förutsättning att vår nuvarande ma-idrottslärare får annat uppdrag. Tjänsten är 100% med tillträde i augusti.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer undervisa i åk 1 och 2, matematik 1 - 2 samt idrott, mentorskap för 8-12 elever kan ingå.

Vem är du?

Du är en legitimerad lärare i matematik och idrott för gymnasiet som vill vara med och forma framtidens unga vuxna som utbildar sig inom djurvård, lantbruk, naturturism och skogbruk.

Vad kan vi erbjuda dig?

Torsta är en arbetsplats i naturskön miljö med den lilla skolans fördelar med närhet till alla elever, lärarkollegor och övrig personal. Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning. Mer om Torsta hittar du på vår hemsida torsta.se.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Krokom
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/19
Kontakt
  • Göran Åkesson, Rektor, 076-1183570
Facklig företrädare
  • Lotta Källbom, Sveriges Lärare, 076-1355144
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb