Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en gymnasielärare i företagsekonomi och juridik med undervisning på Idrottsprogrammet samt Försäljnings- och serviceprogrammet på Jämtlands Gymnasium Wargentin

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning i kurserna företagsekonomi, juridik, entreprenörskap och företagande på idrottsprogrammets ekonomiklasser samt företagsekonomi och entreprenörskap på försäljning- och serviceprogrammet.   Du kommer också vara mentor på idrottsprogrammet och ha ansvar för att följa upp studierna och närvaro i mentorsgruppen. Tjänsten är på Jämtlands gymnasium, Wargentin.

Vem är du?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Du är legitimerad lärare eller har annan utbildning/erfarenhet. Du har en god förståelse för hur elevers lärande går till samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor och skolledning. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbete

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/17
Kontakt
  • Ingeborg Israelsson, 010-4902409
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb