Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en Yrkeslärare till Försäljnings- och serviceprogrammet vid Jämtlands Gymnasium Wargentin. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 80%, med start 2024-08-12. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Uppdraget innebär undervisning i karaktärsämnen såsom exempelvis entreprenörskap, information och kommunikation, näthandel, evenemang och inköp. Därutöver kommer din tjänst att innebära mentorskap för en klass tillsammans med en lärarkollega. Vi kan också göra vissa anpassningar i din tjänst utifrån din nuvarande yrkeskarriär och våra behov. Som lärare på ett yrkesprogram samarbetar du med externa aktörer inom försäljnings-och serviceområdet såväl som inom Handelsrådet.

Vem är du?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Det är meriterande att du är legitimerad gymnasielärare på yrkesprogram med inriktning på Försäljnings- och serviceprogrammet och att du har erfarenhet av undervisning på gymnasienivå. Du har en god förståelse för hur elevers lärande går till samt har förmågan till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor, skolvärdar samt skolledning och personalen inom administration. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Ca 80%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/16
Kontakt
  • Anne Karlstedt, 0104902408
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-14

Tillbaka till lediga jobb