Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en yrkeslärare till Hantverksprogrammet med inriktning mot frisör. Tjänsten är på 60 % med möjlighet till utökning till 100 % under höstterminen på grund av en föräldraledighet. Det finns även möjlighet att tjänsten kan utökas permanent nästa läsår.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning och stödinsatser inom frisörutbildningens karaktärsämnen samt ingå i programmets arbetslag. Samverkan med och viss undervisning kan även förekomma inom vuxenutbildningen.

Vem är du?

Vi söker dig som, liksom vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både elever och kollegor. Du har ett brinnande intresse för att lära den kommande generationen de kunskaper som krävs för att arbeta inom frisörbranschen.

Yrkeserfarenhet inom relevanta verksamheter är meriterande, liksom erfarenhet av arbete med ungdomar i gymnasieåldern. Personlig lämplighet värderas högt, både i din förmåga att arbeta professionellt och relationellt med elever och i hur du kan bidra konstruktivt till det kollegiala samarbetet.

Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i ditt arbete. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats där du blir en viktig del av ett sammansvetsat team som stöttar varandra och uppmuntrar kollegialt lärande. Hos oss får du tillgång till generösa personalförmåner, såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning, vilket bidrar till ditt välmående både på och utanför jobbet.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/56
Kontakt
  • Gunilla Kvist, 0104902418
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Tillbaka till lediga jobb