Jämtlands Gymnasium Torsta

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Torsta ligger i Ås, ungefär en mil väster om Östersund. Torsta är ett av våra naturbruksgymnasium och här varvas praktik och teori med naturen och gården som klassrum. För att utbilda framtidens jord- och skogsbrukare använder vi både traditionell och högteknologisk utrustning. En del av det som produceras på gården använder vi i vår populära gårdsrestaurang.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en lärare Anpassad gymnasieskola (gymnasieskolegemensamma ämnen). Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100% med start 2023-08-15.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lärare till Anpassad gymnasieskola (gymnasieskolegemensamma ämnen) innebär arbetet att planera, genomföra och efterarbeta undervisningen. Du samarbetar med övriga lärare och personal inom Anpassad gymnasieskola. Mentorskap ingår i tjänsten. 

Vem är du?

Du är behörig legitimerad för undervisning i Anpassad gymnasieskolegemensamma ämnen. I uppdraget som lärare behöver du ha ett tryggt ledarskap där du engagerar, utmanar, är kreativ och har ett gott bemötande med elever, vårdnadshavare och kollegor. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Krokom
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/16
Kontakt
  • Lena Stålemar, 010-4902411
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
  • Christine Eriksson Grafström, Sveriges Lärare, christine.grafstrom@jgy.se
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb