Jämtlands Gymnasium Åre

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Åre ligger i Järpen, huvudort i Åre kommun. I vår skola finns elever från hela Sverige och övriga världen, vilket ger en härlig mix av människor och kulturer. I Åre kommun finns dessutom fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv för den som uppskattar exempelvis skidåkning, skoteråkning, fiske, vandring eller cykling.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en elevassistent till elev på Fordonsgymnasiet i Järpen. Tjänsten är en visstidsanställning läsåret 24-25 med start den 12 augusti 2024

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att stödja en elev med funktionsnedsättning i skolsituationer, såväl på lektioner som på raster. Eleven går på Fordonsgymnasiet i Järpen.

Vem är du?

Du som söker har erfarenhet och utbildning för att arbeta med ungdomar med funktionsnedsättning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning. Skolan är belägen i Järpen, huvudort i Åre kommun. I Åre finns fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv för den som uppskattar exempelvis skidåkning, vandring eller cykling. 

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Åre
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/43
Kontakt
  • Katarina Ståhl, 010-4902909
Facklig företrädare
  • Anna Eriksson, Kommunal, 070-2940645
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb