Jämtlands Gymnasium Åre

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Åre ligger i Järpen, huvudort i Åre kommun. I vår skola finns elever från hela Sverige och övriga världen, vilket ger en härlig mix av människor och kulturer. I Åre kommun finns dessutom fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv för den som uppskattar exempelvis skidåkning, skoteråkning, fiske, vandring eller cykling.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Jämtlands Gymnasium Åre söker legitimerad yrkeslärare till Restaurang och Livsmedelsprogrammet. Tjänsten är en tillsvidareanställning om 80-100% med tillträde i augusti.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i kurser inom programmen för elever i årskurs 1-3 på gymnasiet. Den huvudsakliga delen av tjänsten är inom köksämnen med så väl praktiska som teoretiska moment

Vem är du?

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet inom Restaurangbranschen och är legitimerad yrkeslärare. Du har en god förståelse för hur elevers lärande går till samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor, skolledning och branschen. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Åre
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/23
Kontakt
  • Tova Hultqvist, 010-4902901
Facklig företrädare
  • Lotta Aspholm, Sveriges Lärare (Åre), 070-3047321
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb