Jämtlands Gymnasium Åre

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Åre ligger i Järpen, huvudort i Åre kommun. I vår skola finns elever från hela Sverige och övriga världen, vilket ger en härlig mix av människor och kulturer. I Åre kommun finns dessutom fantastiska möjligheter till ett rikt friluftsliv för den som uppskattar exempelvis skidåkning, skoteråkning, fiske, vandring eller cykling.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en resurslärare med inriktning mot samhällsvetenskapliga programmet. Tjänsten är en särskild visstidsanställning, 50%, med start 15 november. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med stöd och undervisning i samhällsvetenskapliga ämnen. Du ingår i arbetslaget för högskoleförberedande program hos Jämtlands Gymnasium Åre. Mentorskap ingår i tjänsten.

Vem är du?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Du är legitimerad lärare för gymnasieskolan och har en  god förståelse för hur lärande går till. För oss är det viktigt att du har god förmåga till samverkan med våra elever, föräldrar, kollegor och skolledning. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-11-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Åre
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/58
Kontakt
  • Tova Hultqvist, 010-4902901
Facklig företrädare
  • Lotta Aspholm, Sveriges Lärare (Åre), 070-3047321
  • Anna Stefansson, Sveriges Lärare (Åre), 070-5775770
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb