Jämtlands Gymnasium och Vux Bräcke

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium och Vux Bräcke ligger i centralorten Bräcke. Här erbjuder vi yrkestekniska program samt vuxenutbildning och utbildar framtidens professionella maskinförare på vår eftertraktade körgård i Bröckling. Bräcke ligger mitt emellan Östersund och Sundsvall som du enkelt når med tåg.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en lärare i svenska till Bygg- och anläggningsprogrammet  i Bräcke. Behörighet i ämnet religion är meriterande. Mentorskap kan ingå. Tjänsten omfattar 60-100% (100% om du även kan undervisa i religion).

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att planera och genomföra undervisning, samt bedöma och utvärdera i ämnet svenska och eventuellt religion. Du kommer att ingå i arbetslaget BA, Bygg- och anläggningsprorammet.

Som mentor är du en länk mellan elever, vårdnadshavare och lärare där samarbete och relationsbyggande är en viktig del.  

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort engagemang och vilja att utvecklas tilsammans med både kollegor och elever. Du är legitimerad gymnasielärare i svenska och religion, har förståelse för elevers lärande och anpassar din undervisning efter behov. Du har god förmåga och vilja att samverka med såväl elever som vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du är också insatt i, och bekväm med, dokumentation och bedömning som föväntas i läraryrket samt använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bräcke
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/13
Kontakt
  • Monica Berglund, Rektor, 010-4902415
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
  • Christine Eriksson Grafström, Sveriges Lärare, christine.grafstrom@jgy.se
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb