Jämtlands Gymnasium Wången

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande aktiva inom hästsporten på flera nivåer. Wången är en av Hästnäringens Riksanläggningar och tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en elevassistent till Jämtlands Gymnasium Wången. Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % med start snarast enligt överenskommelse.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att följa eleverna i årskurs 2 och finnas nära dem i deras vardag. Din roll är att bistå med struktur, trygghet och kontroll för att skapa förutsägbarhet. Under lektioner och uppgifter, oavsett om det är i stallet eller i klassrummet, är du ett stöd i lärmiljön.

Eleverna väljer mellan profilerna trav och islandshäst, och de kommer från hela Sverige och Norden, med cirka 15 % som har norska, danska eller finska som modersmål. Tillsammans med kollegor bemannar du vår studiegård varje vecka, med syftet att stötta elevernas lärande. För mer information om vår organisering av studier, besök www.wangen.se.

Du blir en del av arbetslaget på Wången och deltar i kollegialt lärande och utvecklingsarbete. Vi fokuserar på ett relationellt förhållningssätt med tillgänglig och differentierad undervisning.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett helhetsperspektiv på eleverna med fokus på deras styrkor. Du är en relationsbyggare med humor och värme, samtidigt som du upprätthåller struktur och tydliga ramar. Du visar vägen för eleverna så att de kan lyckas! Du har förmågan att balansera fokus på hela gruppen samtidigt som du ger stöd till individuella elever.

Tidigare erfarenhet av att arbeta på gymnasiet samt erfarenhet av elevhälsoarbete, särskilt med elever med olika NPF-diagnoser, är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du sätter eleven i fokus för att nå goda studieresultat och är nyfiken på att prova olika metoder för att hjälpa eleverna att lyckas i sina studier.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats där du blir en del av ett arbetslag som stöttar varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Du har tillgång till olika personalförmåner, inklusive friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning. Hos oss får du stora möjligheter att arbeta tillsammans med våra elever för att nå framgångsrika studieresultat.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Krokom
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/58
Kontakt
  • Elisabeth Englund, 064017415
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-29

Tillbaka till lediga jobb