Jämtlands Gymnasium och Vux Bispgården

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium och Vux Bispgården ligger i ett spännande nav för länets industrier. Här har vi en attraktiv transportutbildning, introduktionsprogram för gymnasiet samt vuxenutbildning på skolan. I utbildningen använder vi både traditionell och högteknologisk utrustning och vi har ett professionellt och väl utvecklat samarbete med näringslivet. Skolans läge mellan Östersund, Sundsvall och Sollefteå ger närhet till såväl natur och friluftsliv som havskust och stadsliv.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker vikarie till våra gymnasieutbildningar. Tjänsten består av ett vikarierat baserat på timmar efter behov. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer finnas tillgänglig som ersättare till den undervisande läraren vid sjukdom, elevresurs och/eller resurs vid behov. Du kommer tillhöra Arbetslag gymnasiet där undervisningen bedrivs i utbildning inom fordon & transportprogrammet, industritekniska programmet samt introduktionsprogrammet. Det kan innebära att du leder lektioner utifrån undervisande lärares planering vid dennes frånvaro, stöttar undervisande lärare i vissa moment eller finns på plats i skolan för att hjälpa till där det för dagen behövs ytterligare resurs.  

Vem är du?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Du har erfarenhet av att ha arbetat inom skolan förut, gärna på gymnasienivå eller inom fordon & transportprogrammet, industritekniska programmet, introduktionsprogrammet eller som elevresurs. Du är flexibel, tålmodig, uppmärksam samt lyhörd med ett omfattande elevfokus. Det är viktigt att du sätter eleven i första hand och gör ditt yttersta för att möta, stötta och hjälpa dem framåt i sina studier utifrån deras kunskap, förmåga och behov. Du är nyfiken och vågar prova olika vägar för att eleverna ska lyckas i sina studier. Du trivs i variation och uppskattar utmaningar. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en gemytlig och framåtsträvande arbetsplats med fokus på kvalitet, utvecklingsarbete och samverkan, både i skolan och mot våra samarbetsföretag. Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux Bispgården ligger centralt på Forsvägen i Bispgården. Bispgården ligger i östra Jämtland, nära gränsen till Västernorrland och skolan har därför pendlande elever även från Sollefteåområdet. Bispgården, som ligger i Ragunda kommun, är känd för sin vackra natur och centrala placering i Ragunda kommuns industricentra. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön alt. månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timmar efter behov
Ort Ragunda
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/56
Kontakt
  • Erika Östling, 0104902410
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
  • Christine Eriksson Grafström, Sveriges Lärare, christine.grafstrom@jgy.se
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb