Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en yrkeslärare till Frisörutbildning på Jämtlands VUX. Tjänsten är en tillsvidareanställning, semestertjänst 100%, med tillträde enligt överenskommelse. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med undervisning och administration. Även viss marknadsföring kan förekomma. 

Vem är du?

Vi söker dig som precis som vi har ett stort engagemang och vilja att utvecklas, tillsammans med både elever och kollegor. Du är en utbildad frisörlärare som har ett brinnande intresse för att lära ut de kunskaper som krävs för ett arbete i frisörbranschen.

Yrkeserfarenhet av arbete inom relevanta verksamheter är meriterande, likaså erfarenhet av undervisning. Personlig lämplighet värderas högt, både utifrån dina förutsättningar att arbeta professionellt och relationellt med elever och hur du bedöms kunna bidra konstruktivt till det kollegiala samarbetet.

Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Vuxenutbildningen frisör ligger i nya lokaler på Campusområdet Östersund. Du kommer att ha huvudansvaret för vuxenutildningen, men arbetar tillsammans med ämneskollegor på gymnasiets frisörutbildning, och vi uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/31
Kontakt
  • Gunilla Kvist, 0104902418
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb