Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en lärare i karaktärsämnena på Vård och Omsorgsprogrammet, på Jämtlands gymnasium Wargentin. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 80-100% med start i augusti.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med vårdämnen på programmet som karaktärslärare med ämnen som knyter an till din behörighet inom Vård och omsorg. Mentorskap i en klass tillsammans med en kollega kan bli aktuellt.

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är legitimerad vård-lärare med erfarenhet av att jobba i yrket. Du har en god förståelse för hur elevers lärande går till och är kreativ och flexibel i ditt lärarskap. Du har god förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor och skolledning Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, med bra kommunikationer och närhet till friluftsliv.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/28
Kontakt
  • Jonas Karlhager, 0104902429
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-20

Tillbaka till lediga jobb