Jämtlands Gymnasium Fyrvalla

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Fyrvalla är hjärtat för yrkestekniska utbildningar i Jämtland. Här ryms samtliga yrkestekniska gymnasieprogram och flera vuxenutbildningar i anpassade utbildningsmiljöer med modern utrustning. Skolan har ett tätt samarbete med regionens näringsliv inom de olika branscherna.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en lärare i svenska och engelska, eventuellt i kombination med annat so ämne, till Jämtlands Gymnasium Fyrvalla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent med start augusti 2024. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med undervisning i svenska 1 och engelska 5, men vi kan även kombinera med annan ämnesbehörighet. Du kommer tillhöra  något av våra yrkestekniska program vid Jämtlands Gymnasium Fyrvalla. Mentorskap kommer att vara en mycket viktig del av din tjänst. 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett stort engagemang och vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Du är legitimerad gymnasielärare i samhällskunskap, ev i komination med annan ämnesbehörighet. Du har en god förståelse för hur lärande går till och kan anpassa din undervisning utifrån elevernas olika förutsättningar och behov. Du har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor och skolledning. Du är väl insatt och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket samt använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/27
Kontakt
  • Kristina Hellström, 010-4902417
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb