Jämtlands Gymnasium Torsta

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Torsta ligger i Ås, ungefär en mil väster om Östersund. Torsta är ett av våra naturbruksgymnasium och här varvas praktik och teori med naturen och gården som klassrum. För att utbilda framtidens jord- och skogsbrukare använder vi både traditionell och högteknologisk utrustning. En del av det som produceras på gården använder vi i vår populära gårdsrestaurang.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en kärnämneslärare till anpassad gymnasieskola på Jämtlands Gymnasium Torsta. Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100%, med tillträde 2024-08-13.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att planera, genomföra och efterarbeta undervisningen i anpassad gymnasieskola. Dessutom ingår att vara mentor vilket bland annat innebär ansvar för att genomföra utvecklingssamtal och stödja eleverna i sitt lärande. Samarbete med övriga lärare och personal både inom Anpassad gymnasieskola samt Torsta är en självklarhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har legitimation för skolformen och ämnesbehörighet. För tjänsten krävs att du har legitimation för Anpassad gymnasieskolegemensamma ämnen (kärnämnen) och är väl förtrogen med vår läroplan. I uppdraget som lärare krävs ett tryggt ledarskap där du engagerar, utmanar, är kreativ och har ett gott bemötande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-13
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Krokom
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/26
Kontakt
  • Lena Stålemar, 010-4902411
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Tillbaka till lediga jobb