Jämtlands Gymnasium Wången

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wången ligger i Alsen, ungefär två mil väster om Krokom. På Wången älskar vi hästar och erbjuder hästnära upplevelser för alla. Vi utbildar talangfulla och elitsatsande aktiva inom hästsporten på flera nivåer. Wången är en av Hästnäringens Riksanläggningar och tillsammans har vi ett gemensamt uppdrag att förse hästnäringen med rätt kunskap och kompetens för branschens och näringens fortsatta utveckling.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en lärare i matematik till naturbruksprogrammet på Wången.Tjänsten är tillsvidare på 50% med start höstterminen 2024. 

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker en lärare i Matematik 1a1, 2a och 3b och möter alla tre årskurserna på naturbruksprogrammet. Du kommer att undervisa våra eleverpå naturbruksprogrammet, inriktning hästhållning. Eleverna väljer mellan profil trav och profilislandshäst. Våra elever kommer från hela Sverige och Norden. Cirka 10 % av eleverna har norska, danska eller finska som modersmål. Du bemannar tillsammans med kollegor vår studiegård varje vecka, vars syfte är att stötta elevernas lärande.

För mer information om hur vi organiserar studierna på naturbruksprogrammet besök vår hemsida www.wangen.se. Du kommer vara del i arbetslaget på Wången och delta i kollegialt lärande och utvecklingsarbete.  Du ingår i lärarlaget tillsammans med programmets yrkeslärare och förväntas samplanera kurserna tillsammans med övriga lärare. Vi bedriver ett skolutvecklingsarbete med fokus på relationellt förhållningssätt där en tillgänglig och differentierad undervisning är i fokus. 

Vem är du?

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med både kollegor och elever. Du är legitimerad lärare i matematik. Du trivs med att undervisa, är trygg i rollen som lärare och har god förståelse för hur lärande går till. För oss är det viktigt att du har god förmåga till samverkan med våra elever, föräldrar, kollegor och skolledning. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du är beredd att sätta eleven i fokus för att nå goda studieresultat och du ska vara nyfiken att prova olika vägar för att eleverna ska lyckas i sina studier. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Vi erbjuder ett arbetslag och ett sammanhang tillsammans med våra elever där du kommer få stora möjligheter att tillsammans med eleverna nå lyckade studieresultat. Vårt stöd kring eleverna har fokus på att elever ska lyckas vi har därför fokuserat våra elevhälsoresurser genom att ha en elevhandledare istället för mentorer, bemannad studiegård och hög andel specialpedagog.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Krokom
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/24
Kontakt
  • Elisabeth Englund, 064017415
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-19

Tillbaka till lediga jobb