Jämtlands Gymnasium Fyrvalla

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Fyrvalla är hjärtat för yrkestekniska utbildningar i Jämtland. Här ryms samtliga yrkestekniska gymnasieprogram och flera vuxenutbildningar i anpassade utbildningsmiljöer med modern utrustning. Skolan har ett tätt samarbete med regionens näringsliv inom de olika branscherna.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som lärare på El- och energiprogrammet med inriktning dator- och kommunikationsteknik. Det rör sig främst om kurser inom ämnena nätverksteknik och nätverksadministration,elektronik och mikrodatorteknik  men tjänsten kan till viss del anpassas utifrån din kompetens och erfarenhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som lärare hos oss planerar och genomför du undervisning i yrkesämnen inom programmet, i enlighet med styrdokument och utifrån elevernas behov. Du deltar i utvecklingen av programmet tillsammans med övriga lärare. I arbetet ingår utvärdering, bedömning och betygssättning i de kurser du undervisar i.

I tjänsten ingår ett APL ansvar, vilket innebär att du förbereder eleverna inför deras praktikperioder samt samverkar med branschen och följer upp elevernas lärande under deras APL perioder. Även mentorskap och stödundervisning ingår i uppdraget.

Vem är du?

Vi söker dig med bred yrkeserfarenhet. Din bakgrund kan vara som nätverkstekniker, systemansvarig, eller datortekniker. Du har stort intresse av teknik och goda kunskaper inom data/IT, nätverk och nätverksadministation. Det är meriterande om du har kompetens inom   något programmeringsspråk.

Vi vill att du redan har eller vill satsa på att utbilda dig för att få yrkelärarexamen. Lärarbehörighet är meriterande. Erfarenheter som APL-handledare och/eller yrkeslärarerfarenheter ses också som en merit. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat i gymnasieskolan.Du har ett genuint intresse för ungdomar och utbilning. Du tycker att det är roligt att undervisa, lära ut dina kunskaper och har idéer om hur du på ett kreativt sätt kan engagera eleverna och lära ut data och teknik.Det är viktigt att du har  god samarbets- och kommunikativ förmåga då vi tillsammans coachar eleverna både socialt och kunskapsmässigt genom deras skolgång.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-14
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/14
Kontakt
  • Anneli Malmberg Englund, 010-4902512
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
  • Christine Eriksson Grafström, Sveriges Lärare, christine.grafstrom@jgy.se
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb