Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en legitimerad gymnasielärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska. Tjänsten är en visstidsanställning på 80% för läsåret 2024/2025.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i svenska och engelska på nationella program vid Jämtlands Gymnasium Wargentin och vara en del av arbetslaget för Samhällsvetenskapsprogrammet.

Vem är du?

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad gymnasielärare i svenska och engelska som delar vårt starka engagemang och vår vilja att växa tillsammans med både kollegor och elever. Du är legitimerad lärare med en djup förståelse för hur elevers lärande fungerar och har förmågan att samarbeta effektivt med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas inom läraryrket, och använder IT som ett naturligt verktyg i ditt arbete.

Vi söker dig som brinner för undervisning, har en positiv syn på elever och ett passionerat förhållande till lärande och pedagogik. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och kan samtidigt arbeta självständigt för att skapa en god lärmiljö för våra elever. Vår lärmiljö präglas av nyfikenhet, ömsesidig respekt, tydlighet och struktur. Om du är redo att bidra till våra elevers framgångar och vår skolas utveckling ser vi fram emot din ansökan.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats där du blir en del av ett stödjande arbetslag som främjar kollegialt lärande. Som anställd hos oss har du tillgång till en rad personalförmåner, inklusive friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och träffa några av våra engagerade medarbetare, kan du klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där hittar du inspirerande filmer som ger en inblick i vår dynamiska och positiva arbetsmiljö samt vår dedikerade satsning på utbildning och utveckling.

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12 eller enligt ö.k.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/55
Kontakt
  • Magdalena Risselborn, 010-4902414
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb