Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en elevassistent till vår verksamhet på anpassad gymnasieskola vid Jämtlands Gymnasium Wargentin. Tjänsten är en uppehållsanställning, 87,5%, med start 2024-08-12.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som elevassistent på anpassad gymnasieskola, kommer du att stödja elever i skolsituationer både på lektioner och raster. De flesta elever läser ämnesområden. 

Vem är du?

Du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med personer som har en intellektuell funktionsnedsättning. Du har erfarenhet och eller utbildning inom NPF, arbetat med tecken som stöd och andra kommunikationsverktyg. Då vi önskar en jämställd arbetsplats ser vi gärna manliga sökanden.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 87,5% (Uppehållstjänst)
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/49
Kontakt
  • Lena Stålemar, 010-4902411
Facklig företrädare
  • Anders Stenwall, Sveriges Lärare, anders.stenwall@jgy.se
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb