Jämtlands Gymnasium Wargentin

Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen i våra medlemskommuner. Förbundets sju skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.

Jämtlands Gymnasium Wargentin är norra Sveriges största gymnasieskola. Skolan är belägen mitt i centrala Östersund, lokalerna är ljusa och fräscha och har myllrande elevsociala ytor och moderna klass- och arbetsrum. På Jämtlands Gymnasium Wargentin samarbetar vi inom och mellan våra arbetslag och det finns stora möjligheter till kollegialt lärande.

Välkommen att söka jobb hos oss – Tillsammans skapar vi det bästa lärandet!

Beskrivning

Vi söker en bibliotekarie till skolbiblioteket vid Jämtlands Gymnasium Wargentin. Tjänsten är ett vikariat på 100% från 12/8 - 1/11 2024 med chans till förlängning.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som bibliotekarie på Jämtlands Gymnasium är dina uppgifter att undervisa och handleda elever, klasser och skolpersonal i informationssökning. Du inspirerar till läslust och har en vilja att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ett gymnasiebibliotek tillkommer. IT används som ett naturligt verktyg i arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i Book-IT är meriterande.  Vi söker dig som har en  pedagogisk förmåga och har  lätt för att samarbeta och skapa relationer med elever och personal. Du är flexibel och strukturerad och har ett engagemang i dina arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en trivsam, modern och dynamisk arbetsplats. Du får en roll i ett arbetslag som ställer upp för varandra och uppmuntrar till kollegialt lärande. Precis som alla våra anställda har du tillgång till en mängd olika personalförmåner såsom friskvårdsbidrag och pensionsrådgivning.

Möt våra medarbetare

Om du vill veta mer om Jämtlands Gymnasieförbund och samtidigt möta några av våra medarbetare, så kan du göra det genom att klicka på länken nedan (eller kopiera den och klistra in i din webbläsare). Där har vi samlat några filmer från vår verksamhet. 

Möt våra medarbetare!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/41
Kontakt
  • Mia Kvist, 010-4902404
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb